Whoop sisädrone kurssi

20,00 €

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa hintaan lisätään toimituskulut
Ei varastossa

Kuvaus

Rajoitimme kurssin osallistujamäärää Covid-19 vuoksi 10 henkeen ja se on nyt täynnä. Voit kuitenkin laittaa meille viestiä info@kuopionlennokkikerho.fi , jos olet kiinnostunut. Järjestämme mahdollisesti toisen kurssin ja jos nykyiseen aukeaa paikkoja, niin siihenkin pääsee vielä mukaan. Olemme sinuun yhteydessä.


Kurssilla opetellaan lennättämään Tiny Whooppeja. Ne ovat pieniä ja suorituskykyisiä multikoptereita, jotka sopivat turvalliseen sisälennätykseen. Lue tarkempi kuvaus "Whoop Kurssi" sivulta.

Kurssi järjestetään 3.12.2020 - 28.1.2021 välisenä aikana.

Kurssi pidetään joka torstai-ilta kello 19-21 Neulamäen Nuorisotalolla. Torstaina 24. ja 31.12. ei ole kurssia, mutta niille pyritään löytämään korvaava päivä.

Kurssille otetaan 15 henkeä ja maksu on perhekohtainen. Kurssin on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta alaikäraja on 10 vuotta.

Kurssilla opetellaan lentämään ja sen lisäksi käydään läpi FPV tekniikkaa, lentämisen perusteita, ilmailumääräyksiä ja oman kaluston hankkimista.

Kurssilla lennetään järjestäjän kalustolla, mutta siellä voi käyttää myös omaa whoop -kalustoa. Keskustele asiasta etukäteen järjestäjän kanssa.

Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan eikä järjestäjällä ole vakuutuksia tapaturmien tai oman kaluston rikkoutumisen varalle. Kurssikalusto on järjestäjien vastuulla.

Mikäli perheessä on useampia osallistujia, niin täytä maksulomakkeen tiedot omalta osaltasi ja laita muut nimet ja syntymävuodet "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksun hyväksymisen yhteydessä.


Voit kysyä kurssista, lajista tai mistä vaan. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.


Kurssilla noudatetaan viranomaisten antamia Covid-19 ohjeistuksia ja määräyksiä.