Scraphillin kerhoautoillat omalla autolla

Scraphillin kerhoautoillat omalla autolla

5,00 €

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa

Kuvaus

Joka tiistai järjestetään kello 17-19 ohjattu kerhoautoilta Scraphill ulkoradalla. Kaikki pääsevät vuorollaan ajamaan krossiradalla. Kokeneet ohjaajamme ovat silloin paikalla ja opastavat autojen käyttöä ja ajotekniikkaa. Tavoitteena on tutustua radio-ohjattaviin autoihin ja antaa valmiudet omatoimiseen harrastukseen. Tämä mahdollisuus on suunnattu erityisesti nuorille ja aloitteleville harrastajille.

Meillä on käytössä neljä Arrman Senton neliveto 1:10 krossiautoa. Ne sopivat jatkossa myös ensimmäiseksi omaksi autoksi. Kerhoautoiltaan voi tuoda myös omia enintään 1/8 kokoluokan autoja mukanaan.

Kerhoillan maksu on perhekohtainen ja suosittelemme maksamaan sen etukäteen täällä nettikaupassa. Paikan päällä voi maksaa käteisellä, mutta meillä ei ole vaihtorahaa emmekä pysty kirjoittamaan siitä kuittia. Alaikärajaa ei ole, mutta alle 15 vuotiaat voivat osallistua vain huoltajan seurassa.

Kerhoautoiltaan ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, kun maksaa osallistumismaksun etukäteen ja ottaa maksutodistuksen mukaan. Se tulee sähköpostiin, kun käyt suorittamassa maksun.

Paikalle voi tulla vapaasti 17-19 välisenä aikana.


Kerhoautoja käytetään normaalisti rajoitetulla teholla ja asetuksen saa muuttaa ainoastaan ohjaaja. Tällöin niille syntyvät vahingot ovat järjestäjän vastuulla. Muutoin korjauskustannuksista vastaa käyttäjä. Järjestäjä ei vastaa käyttäjän omasta kalustosta. Järjestäjällä ei ole vakuutusta radan käyttäjille. Radalla jokainen toimii omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.


Mikäli perheessä on useampia osallistujia, niin täytä maksulomakkeen tiedot omalta osaltasi ja laita muut nimet ja syntymävuodet "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksun hyväksymisen yhteydessä.


Ajo-ohjeet ja yhteystiedot löytyvät www.kuopiorc.fi


Tervetuloa!