Arrman Senton neliveto -10%

Kuvaus

Kihukaupassa emme myy laitteita, mutta autamme mielellämme valinnoissa. Teemme yhteistyötä suomalaisen Hobby Factoryn kanssa ja käytämme heidän tuotteitaan kerhotoiminnassa. Senton 4x4 on meillä käytössä kerhoautona, ja siksi uskallamme suositella sitä. Se soveltuu hyvin ensimmäiseksi autoksi. Se ei ole kaikkein halvin vaihtoehto, mutta kyse on aina kompromissista ominaisuuksien, kestävyyden ja hinnan välillä. Mielestämme tässä ne kaikki ovat sopivassa tasapainossa. Senton 4x4 soveltuu hyvin sekä sisäradalle että kesällä ScrapHill ulkoradalle. Sillä voi luonnollisesti ajaa myös kaikkailla muualla.


Peruspaketissa on NiMh -akku mukana. Suosittelemme siirtymään suoraan LiPo -akkuihin. Olemme neuvotelleet valmiiksi hinnan paketille, jossa on tehokkaampi LiPo -akku ja verkkolaturi. Paketin hinta on 339€ ja saat siitä 10% eli 33,90€ alennusta.


Tämän edun saat käyttöösi kun käyt rekisteröimässä itsesi verkkokauppaan oikeasta yläkulmasta ja laitat meille sen jälkeen viestin osoitteeseen info@kihukauppa.fi . Laitamme paluupostissa sinulle ohjeet siitä, miten saat edun käyttöösi. Jos olet kiinnostunut jostain toisesta saman toimittajan verkkokaupassa myytävästä tuotteesta, niin on mahdollista, että saat niistäkin saman alennuksen.


Paketin voit ostaa täältä.